‘If you want something you’ve never had before, you’ve got to do something you’ve never done before’

Training en coachingWelke versie van jezelf wil je zijn?

Je krijgt hier de keuze: wil je leven met excuses en concessies of met je grootste successen. Neem je eigen verantwoordelijkheid en kies voor je persoonlijke groei. Start met de Prikkelsessies als je wilt werken met het stappenplan. Duik in de Boostersessies om je route naar je beste versie te bepalen. Ga voor de Topsessies als je jezelf het allerbeste gunt. Voor een inspirerende kennismaking bezoek je de workshop, terwijl het bij de persoonlijke coaching alleen om jou draait.

Prikkelsessies

In de Prikkelsessies ga je met het stappenplan de basis leggen voor je beste versie. Je zet de eerste stappen naar je carrièreboost door je hier aan te melden.

Boostersessies

De Boostersessies geven je alle handvatten om je carrière vleugels te geven. De sessies vormen het vervolg op de prikkelsessies en geven je de verdieping om het verschil te maken. Meld je nu aan voor de volgende stap in je carrière.

Topsessies

De grootste klasse bereik je in het jaarprogramma via de ultieme topsessies. Het exclusieve karakter van deze sessies sluit aan bij jou als je je thuisvoelt in een ambitieuze setting, openstaat voor zingeving en je potentieel wilt vervullen. Meld je nu aan!

Kennismakingsworkshop

Ontvang in een inspirerende en krachtige workshop tal van tips om het beste uit jezelf te halen. Meld je nu aan voor de workshop.

Persoonlijke coaching

Wil je graag in persoonlijke sessies werken aan de beste versie van jezelf? Dan zijn de coachingsessies voor jou de oplossing.

Copyright M8 Communicatie, alle rechten voorbehouden